Victor Campenaerts verloot shirts, te beginnen met dat van Wout van Aert

  Wout van Aert draagt zijn steentje bij en schenkt zijn kampioenentrui.

  Victor Campenaerts en zijn collega-wielrenners hebben een loterij op poten gezet voor het goede doel. Wie een lootje koopt, maakt kans op een gesigneerd wielershirt. Wout van Aert bijt de spits af, daarna volgen nog loterijen voor unieke truitjes, zelfs eentje met regenboogkleuren.

  Fietsen voor schoolkinderen in Afrika

  Victor Campenaerts stapt volgend seizoen over naar Lotto-Soudal, dit jaar kleurde hij de koers voor Team Qhubeka. 

   

  "De Zuid-Afrikaanse organisatie ligt me na aan het hart", legt de werelduurrecordhouder uit. "Ze kopen fietsen voor schoolkinderen. Op die manier hoeven ze niet meer te voet naar school. Op voorwaarde dat ze hun best doen."

   

  "Om Qhubeka te steunen, hebben we samen met het kledingmerk The Vandal een loterij op poten gezet. Ik heb heel wat collega-renners gevraagd om hun shirt te verloten en dat doen ze met veel plezier. Er is geen enkele coureur die ik heb moeten overtuigen."

   

  Het eerste truitje dat u kan winnen is de nationale driekleur van Wout van Aert.

   

  >>> hier neemt u deel aan de wielerloterij voor het goede doel <<<

   

  Een lootje kost 5 euro, de trekking vindt plaats op maandag 27 december.

  Victor Campenaerts (l) en Wout van Aert (r) dit jaar in de Ronde.

  De komende weken kunt u nog wielershirts winnen met de wielerloterij: van binnen én van buitenlandse renners. "Er komen nog erg mooie namen aan", verzekert Victor Campenaerts. "Namen waartussen die van mij verbleekt."

   

  >>> meer info over het initiatief Qhubeka vindt u hier <<<