Carrasco steelt ook naast het veld de show met prachtige bolide

  Carrasco arriveert in stijl op training.

  Yannick Carrasco schittert de voorbije weken bij Atletico Madrid. Maar de Rode Duivel valt in Spanje niet alleen op met zijn voetbalkunstjes. Vandaag kwam hij naar de training in AC Shelby Cobra, een iconische sportauto. Echt warm is het wel niet en dus zat hij stevig ingepakt achter het stuur.

  Carrasco kocht zijn iconische Britse sportwagen recent bij een Belgische verdeler en kon duidelijk niet wachten om met zijn blauwe bolide te pronken. Opvallend detail, de auto draagt net als Carrasco rugnummer 21.

   

  Het is niet de eerste keer dat Carrasco het nieuws haalt met zijn autokeuze. Begin dit jaar leende hij nog de Fiat Panda van zijn buurman om door de sneeuw te rijden. Benieuwd of de buurman nu ook eens een ritje zal mogen maken in deze Cobra.

  Begin dit jaar ploeterde hij nog met deze Fiat Panda door de sneeuw

  Lees ook: