Pijnlijke comeback voor Michy Batshuayi: 0-4-nederlaag en uitgefloten

  Besiktas en Michy Batshuayi zitten in de hoek waar de klappen vallen. De Rode Duivel en zijn ploegmaats gingen in eigen stadion kansloos onderuit tegen Giresunspor: 0-4. Het is al de 4e competitienederlaag op een rij voor Besiktas.

  Eind oktober viel Michy Batshuayi uit met een verrekking. Hij miste zo de interlands van België tegen Estland en Wales. Dinsdag maakte hij als invaller zijn comeback in de CL-nederlaag tegen Ajax (1-2), vandaag stond hij in de basis tegen Giresunespor.

   

  Het is een pijnlijke comeback in de basis geworden voor Batshuayi. Besiktas had geen verhaal: 0-4. Batshuayi werd na 70 minuten vervangen, toen stond het al 0-3.

   

  De bezoekers bezorgden Besiktas al zijn vierde nederlaag op een rij in de competitie en het groostste thuisverlies in 17 jaar. Dat konden de supporters niet echt smaken. 

   

  De spelers van Besiktas werden uitgefloten door de eigen fans en Batshuayi is ook op social media de kop van Jut. Door de nederlaag is Besiktas in de stand afgegleden naar de tiende plaats. De crisis lijkt zo compleet bij de Turkse topclub.