Gentse clubdokter held van Europese avond: arts redt Cyprioot met hartstilstand

  Ploegdokter Jens De Decker werd hartelijk bedankt door de Cypriotische tegenstander.

  "Eerst mensen, dan rivalen." De beste actie in de Conference League-wedstrijd tussen Gent en Anorthosis Famagusta gisteren speelde zich niet binnen, maar buiten de lijnen af. De medische dienst van Gent snelde na het laatste fluitsignaal de tribunes in om er een Cypriotische fan met een hartstilstand te redden. De Cyprioten bedankten clubdokter Jens De Decker en co vandaag alvast via Twitter.

  "Bedankt aan het medische team van Gent en aan ploegdokter Jens De Decker voor de spoedbehandeling die jullie na de wedstrijd aan onze fan gegeven hebben."

   

  "Eerst mensen, dan rivalen. Proficiat met de groepswinst. We wensen jullie nog veel succes in de rest van jullie Europees avontuur."

   

  Zo bedankte de Cypriotische eersteklasser Anorthosis Famagusta de medische dienst van ploegdokter De Decker. De heldendaad voltrok zich na het laatste fluitsignaal in de Conference League-wedstrijd gisteren. Onze landgenoten verloren met 1-0, maar waren wel al zeker van groepswinst.

  Lees ook: