Alweer geen fitte Hazard bij Real dit weekend: Rode Duivel heeft buikgriep

  Ook dit weekend zal Hazard geen wedstrijdminuten maken.

  Real Madrid kan ook zondag geen beroep doen op Eden Hazard. De Rode Duivel heeft buikgriep opgelopen is niet klaar om Granada partij te geven. Dat bevestigde Real-coach Carlo Ancelotti tijdens zijn persbabbel.

  Een zoveelste tegenslag voor Eden Hazard bij Real Madrid. Hij liet begin deze week verstek gaan voor de WK-kwalificatiematch tegen Wales en reisde al af naar Madrid. Zijn extra trainingsinzet wordt dit weekend niet beloond, want Hazard zit thuis met buikgriep.

   

  "Hazard voelt zich zoals alle spelers die weinig in actie komen: niet blij", vertelde Carlo Ancelotti. "Het tegenovergestelde zou pas erg zijn. Hij heeft ook pech gehad. Hij sukkelt met buikgriep en moet daardoor 2 à 3 dagen thuis blijven."

   

  Hazard moet al even vrede nemen met een invallersrol bij De Koninklijke. Tegen Elche en Rayo Vallecone speelde hij een handvol minuten. Morgen voegt hij daar geen minuten aan toe.

  Hazard zal zijn werk op training nog even niet beloond zien: