Romelu Lukaku raakt niet tijdig fit voor de topper tegen Leicester City

  Romelu Lukaku blesseerde zich een maand geleden.

  Na Youri Tielemans raakt ook Romelu Lukaku niet tijdig fit voor de topper tussen Leicester City en Chelsea. De spits van Chelsea blesseerde zich tijdens de CL-wedstrijd tegen Malmö op 20 oktober. "Ik wil geen risico's nemen met Romelu", is Tüchel vastberaden.

  "Romelu staat dicht bij zijn terugkeer bij de eerste ploeg", laat Chelsea-trainer Thomas Tüchel weten op zijn persbabbel voor de topper op speeldag 12.

   

  "We hopen dat hij zondag bij de ploeg kan aansluiten, daarna bekijken we hoe zijn herstel verder verloopt." Lukaku doet er alles aan om zo snel mogelijk weer te spelen. "Hij werkt heel hard aan zijn terugkeer", verzekert Tüchel.

   

  "Als alles goed gaat, zit hij op de bank tegen Juventus volgende week dinsdag. Ik wil geen risico's nemen met Romelu en zal dan ook het advies van de medische staf volgen wanneer ik een beslissing neem."

   

  Naast Youri Tielemans en Romelu Lukaku ontbreken er nog heel wat  toppers, zoals Mateo Kovacic, Timo Werner, Marcos Alonso en Mason Mount.