Kevin De Bruyne haalt gram op fans van Wales: "Zij waren begonnen, hé!"

  De Bruyne viert zijn goal met een blik op de fans van Wales.

  "Shit Aaron Ramsey, you are a shit Aaron Ramsey", klonk meermaals uit de kelen van de fans van Wales dinsdagavond. Mikpunt van spot? Rode Duivel Kevin De Bruyne. Alleen is het gevaarlijk om te lachen met De Bruyne, want die deed wat hij het beste kan: antwoorden met de voeten. "Dat maakt voetbal zo plezant."

  Armen gespreid, met een laconiek glimlachje en de thuisfans achter het doel recht in de ogen kijkend, zo vierde Kevin De Bruyne tegen Wales zijn 0-1 in de eerste helft. Met een heerlijke goal -  zijn 23e voor de nationale ploeg - kreeg De Bruyne de thuisfans daarmee even stil.

   

  "Zij waren begonnen, hé", reageerde een ontspannen De Bruyne met een glimlach na de match bij VTM. "Dus ja, toen ik scoorde, ben ik naar hen gegaan. Dat is voetbal. Dat maakt het zo plezant."

   

  De sterspeler van Manchester City is blijkbaar niet zo populair in Cardiff. "Als ik tegen hen speel niet."

  Lees ook: