Eden Hazard en Romelu Lukaku trainen weer bij hun clubs

    Eden Hazard en Romelu Lukaku.

    Vanavond zullen Eden Hazard en Romelu Lukaku niet op het veld te zien zijn in Wales. Ze reisden dan ook niet mee: Hazard keerde na 60 minuten tegen Estland terug, Lukaku moest zelfs afzeggen voor deze interlandbreak door een enkelblessure.

    Maar de 2 vooraanstaande Rode Duivels betraden wel het trainingsveld van hun respectieve clubs: Chelsea meldde gisteren dat Lukaku een stapje verderstaat in zijn revalidatie. De recordspits van de Rode Duivels, die zich een kleine maand geleden blesseerde in de Champions League tegen Malmö, trainde gisteren solo op het grasveld.

    Eden Hazard is op zoek naar zijn beste vorm bij Real en bij de Duivels en mocht van Roberto Martinez Wales aan zich laten voorbijgaan. De België-aanvoerder kwam vanochtend alweer in actie met zijn teammaats in de Spaanse hoofdstad.

    Tweets over de Duivels: