Hardloper Tom Dumoulin wint ei zo na de 10 kilometer

zo 14 november 2021 17:05
Tom Dumoulin
Alles naar wens met de conditie van Tom Dumoulin.

Ook Tom Dumoulin heeft het loopvirus te pakken. De 31-jarige wielrenner werd vanmiddag knap 2e in een wedstrijd over 10 kilometer.

Wout van Aert nam een maand geleden deel aan de 10 Miles in Antwerpen, Adam Yates dook onder de 3 uur in de marathon van Barcelona en nu zette ook Tom Dumoulin een knappe chrono neer op zijn loopschoenen.

De vice-olympisch kampioen tijdrijden liep in Maastricht 10 kilometer in 32 minuten en 38 seconden. De snelheidsmeter gaf 18,39 km/u aan.

Met zijn chrono won Dumoulin ei zo na in eigen stad. De wielrenner liep als 2e binnen, 17 seconden na de winnaar.