BEKIJK: Andorrees Cucu deelt al na 11 seconden koek uit en krijgt rood

    Ricard "Cucu" Fernandez heeft een klein beetje geschiedenis geschreven gisteravond tegen Polen. De aanvaller van Andorra deelde al na 11 seconden een elleboog uit, die hem een rode kaart opleverde.

    Andorra probeerde in zijn thuismatch tegen Polen vooral de schade te beperken, maar de aftrap was nog maar net gegeven of Ricard "Cucu" Fernandez deelde op een diepe bal een elleboog uit aan Kamil Glik.

     

    Scheidsrechter John Beaton aarzelde niet en toonde Cucu meteen de rode kaart. Uiteindelijk viel de schade voor zowel Glik als Andorra nog mee. 90 minuten lang tegen 10 Andorrezen kon Polen maar 4 keer scoren, waarvan 2 keer via Lewandowski. Sterker nog, Andorra prikte vlak voor de rust zelf eens tegen. Eindstand: 1-4.