Wout van Aert knalt weer lachend door de bossen, stilaan klaar voor het veld?

  Wout van Aert gaf aan dat hij na het WK in Leuven toe was aan een lange vakantie. Hij trok er dan ook op uit met het gezin en liet de fiets even aan de kant. Maar de laatste dagen komt daar stilaan verandering in. Zo trok hij er gisteren op uit met zijn fietsmakkers. 

  Het was een mooie 11 november voor alle mountainbikers, gravelriders en wielertoeristen. Een droge ondergrond, geen neerslag en ideale herfsttemperaturen. 

   

  Ook Wout van Aert genoot met volle teugen van een toertocht in eigen regio. Samen met zijn fietsmakkers schreef hij zich in voor de mountainbiketocht van Ten Aard in de Antwerpse Kempen, dwars door de bossen van Kasterlee, Retie en Dessel. 

  Donderdag 11 november: een rit van 113 kilometer in 4 uurtjes tijd

  Binnenkort weer in het veld?

  Van Aert zal in december weer in het veld verschijnen. Wanneer voor het eerst? Dat is normaal gezien de Superprestige in Boom op 4 december. Zijn programma is in elk geval iets gematigder dan andere seizoenen.