NBA: LA Clippers blijven winnen, worstelpartij met 4 uitsluitingen in Utah

  Kemphanen Rudy Gobert en Myles Turner.

  In de NBA lijken de LA Clippers na een slappe seizoensstart op dreef te komen. Afgelopen nacht hebben de Clippers tegen Miami hun 6e match op rij gewonnen. In het duel tussen Utah en Indiana werden 4 spelers uitgesloten.

  De LA Clippers verloren dit seizoen 4 van hun eerste 5 wedstrijden, maar nu lijkt de ploeg het goeie ritme te pakken te hebben. Miami ging donderdag met 112-109 voor de bijl in Los Angeles, de 6e overwinning op een rij voor de Clippers.

  Nochtans had Miami al in het 1e quarter een bonus van 17 punten opgebouwd, maar de thuisploeg bouwde die mondjesmaat om en boekte dus een kleine zeg. Paul George was de topschutter met 27 punten en Reggie Jackson maakte al zijn 22 punten in de 2e helft.

  In Salt Lake City hebben de Indiana Pacers Utah een eerste nederlaag van het seizoen aangesmeerd: 100-111. De match was overgeschaduwd door een incidentje op het einde van de wedstrijd, waarbij 3 spelers werden uitgesloten: Gobert, Ingles en Mitchell van Utah en Turner van Indiana.

  De 5 sportieve hoogtepunten van vannacht:

  Uitslagen van donderdag:

  • LA Clippers - Miami 112-109
  • Utah - Indiana 100-111
  • Philadelphia - Toronto 109-115