Agüero denkt niet aan het einde van zijn carrière: "Ik ben altijd positief"

  Sergio Agüero kon nog niet echt schitteren in het shirt van FC Barcelona.

  Sergio Agüero heeft met een tweet laten weten niet aan het einde van zijn voetbalcarrière te denken. De 33-jarige Argentijn staat even langs de zijlijn met hartproblemen, maar stoppen met voetballen is volgens hem niet aan de orde. "Ik ben altijd positief", laat hij weten.

  De hartproblemen van Agüero staken twee weken geleden de kop op tijdens de thuiswedstrijd tegen Deportivo Alaves (1-1). De 33-jarige Argentijn werd meteen naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij behandeld werd door hartspecialist Josep Brugada. 

   

  Volgens een Catalaans radiostation zijn de hartproblemen van Agüero erger dan gedacht. Catalunya Ràdio meldde vrijdag dat de spits van zijn dokters te horen heeft gekregen dat hij mogelijk zijn carrière moet beëindigen.

   

  Op Twitter ontkracht Agüero. "Naar aanleiding van de geruchten die rondgaan, kan ik zeggen dat ik de aanwijzingen van de clubartsen opvolg. Ik doe tests en behandelingen en zie dan over negentig dagen hoe het herstel is verlopen. Ik ben altijd positief."

   

  Agüero verliet vorige zomer Manchester City transfervrij voor een avontuur in Barcelona. Veel plezier beleefde zijn nieuwe club nog niet aan hem. Hij stond eerst maanden aan de kant met een kuitblessure, waardoor hij nog niet veel speelde. Agüero scoorde wel in de verloren Clasico tegen Real Madrid, maar toen was het kalf al verdronken.

  De tweet van Agüero: