Nainggolan over filmpje vernield dak: "Serieus "op mijn oren" gehad van de voorzitter"

  Radja Nainggolan sprak zoals altijd rechtuit, ook in Extra Time.

  De eerste maanden van Radja Nainggolan waren zowel sportief als extrasportief behoorlijk bewogen. In Extra Time vertelde de middenvelder van Antwerp ook open over de incidenten van de voorbije weken.

  Toen Radja Nainggolan deze zomer van Italië naar Antwerpen trok, kon je er bijna gif op innemen dat hij ook naast het veld van zich ging laten spreken.

   

  Dat deed hij enkele weken geleden in iets te felle bewoordingen toen hij in een filmpje, dat viraal ging, commentaar gaf bij het weggewaaide dak op de Bosuil. "Hij heeft er wel een goei dak opgezet. Alles is gewoon kapot!", zei hij in sappig Antwerps.

   

  "Dat videootje was gewoon om te lachen. Dat was bedoeld voor de groepschat. Ik heb dat zelf ook niet naar vrienden gestuurd. Alleen is dat uitgelekt."

   

  "Ik begrijp dat de voorzitter (Paul Gheysens, die met zijn bedrijf Ghelamco ook de Bosuil heeft gebouwd) dat kritisch opneemt. Ik heb serieus "op mijn oren" gehad. Terecht ook. Maar dat was niet als kritiek bedoeld op hem, zeker niet na alle inspanningen die hij heeft gedaan om mij te halen."

   

  "Ik heb zelf nadien wel goed van mijn oren gemaakt in de kleedkamer over dat lek. Ik begrijp ook wel dat daar geen kwaad opzet mee gemoeid was, dat er gewoon iemand die erom moest lachen dat naar zijn vrienden heeft gestuurd. Alleen had ik liever gehad dat iemand man genoeg was om te zeggen dat hij dat had gedaan. Maar voor mij is dat vergeven en vergeten. Hopelijk zijn we na onze laatste zege nu van dat gezeik af."

  Ik heb goed van mijn oren gemaakt in de kleedkamer over dat gelekte filmpje. Maar nu is dat vergeven en vergeten.

  Radja Nainggolan

  "Wie drinkt er niet eens een glaasje te veel?"

  De inkt van het contract van Nainggolan was nog niet opgedroogd of hij was al een eerste keer negatief in het nieuws gekomen, toen hij met té hoge snelheid en dronken werd tegengehouden door de politie.

   

  "Ik zat er maar een klein beetje over. 0,53 promille, als je het wil weten. Wie drinkt er niet eens een glaasje te veel? Het zijn toch niet allemaal heilige mensen hier in België? Ik had ook iets te snel gereden, maar zeker niet 120 km/u zoals werd geschreven."

   

  Nainggolan geeft even later ook toe dat hij nooit voor 1 uur in zijn bed ligt, ook niet op de avond voor een match. "Maar ik heb maar 4-5 uur slaap nodig, dan voel ik me al oké."

   

  Het is die aparte levenswandel die hem een geliefd doelwit van de sensatiepers maakt. "Ik sta hier inderdaad in de schijnwerpers, maar dat stond ik daarvoor ook al. Ze praten graag over mij. Ze moeten hun gazetten vol krijgen, hé. Maar zelf lees ik het toch nooit."