Gantoise wint op veld van Léopold, Dragons is nu alleen leider

  Op de 10e speeldag in de hockeycompetitie heeft Léopold een slechte zaak gedaan. Het verloor in eigen huis met 1-2 tegen Gantoise. Dragons won wel en is nu alleen leider en ook de Waterloo Ducks klimmen in de stand over Léopold.

  Titelverdediger Dragons kon op het veld van Daring een derde keer op een rij winnen. Aan de rust had de thuisploeg nochtans een 1-0-voorsprong in handen, maar Dragons keerde de situatie nog om. De winnende treffer kwam er na een penaltycorner op 4 minuten van het einde.

   

  Ook de Waterloo Ducks en Herakles zijn aan een winnende reeks bezig. Dankzij de zege tegen Beerschot springt de ploeg uit Waterloo na een slecht seizoenbegin nu naar de 2e plek. Herakles pakte uit tegen Orée. De Kerpel scoorde maar liefst 4 keer.

   

  Gantoise ging dan weer winnen op het veld van Léopold, dat daardoor de koppositie moet afstaan.

   

  Rode lantaarn Antwerp verloor opnieuw en Racing boekte een belangrijke 4-2-zege tegen Leuven. 

  Speeldag 10

  • Orée-Herakles: 2-6
  • Antwerp-Braxgata: 1-3
  • Racing-Leuven: 4-2
  • Daring-Dragons: 1-2
  • Waterloo-Beerschot: 3-0
  • Léopold-Gantoise: 1-2

  Kijk naar een samenvatting van Léopold-Gantoise