Hanne Mestdagh verlaat Las Palmas: "Het was niet de juiste plek voor mij"

  Hanne Mestdagh houdt het na 3 maanden voor bekeken bij Las Palmas.

  Belgian Cat Hanne Mestdagh maakt een einde aan haar Spaans avontuur bij Las Palmas. "Bedankt voor de kans die ik kreeg om te spelen op Gran Canaria, maar het was niet de geschikte plek voor mij", zegt Mestdagh.

  De voorbije zomer ruilde Hanne Mestdagh Namen voor Las Palmas, een nieuw buitenlands avontuur. Maar Mestdagh kreeg niet veel speelkansen. Na 3 maanden beslist de Belgian Cat nu om een punt achter de samenwerking te zetten.

   

  Mestdagh keerde terug naar België voor de EK-kwalificatiewedstrijden van de Belgian Cats van volgende week in Bosnië (11 november) en in Kortrijk tegen Duitsland (14 november). Nadien zal ze dus niet meer terugkeren naar Spanje.

   

  Op Instagram bedankt Mestdagh Gran Canaria voor de kans om te spelen voor het team. "Maar het was niet de juiste plaats voor mij", schrijft ze er nog bij.