Clement: "Hoop niet dat De Ketelaere veel minuten krijgt in die 2e match"

  Door de afwezigheid van onder meer Romelu Lukaku en Michy Batshuayi is de kans groot dat Charles De Ketelaere heel wat speelminuten krijgt in het komende interlandluik. Club Brugge-coach Philippe Clement houdt toch zijn hart vast. "Ik hoop vooral dat hij fris en fit terugkeert."

  Charles De Ketelaere bewees met zijn sterke invalbeurt tegen Italië dat hij een optie voor de toekomst is in de spits bij de Rode Duivels. Nu Romelu Lukaku en Michy Batshuayi er niet bij zijn, verwacht iedereen dat De Ketelaere zijn kans krijgt tegen Estland en Wales.

   

  "Ik ben heel benieuwd naar die eerste match", zegt Philippe Clement, zijn coach bij Club Brugge. "Maar toch hoop ik ook dat onze jongens niet te veel minuten krijgen in die tweede match."

   

  "Die tweede interland is op dinsdag, terwijl wij op vrijdag al spelen. Ik hoop dat daarmee rekening wordt gehouden. En ik hoop vooral dat ze fris en fit terugkeren."

   

  Clement gunt het De Ketelaere wel. "Je kunt er als speler heel wat ervaring opdoen. Ik heb het zelf ook meegemaakt en weet hoe belangrijk die matchen zijn. Maar onze match op vrijdag is ook superbelangrijk."