Imke Courtois gaat voor Ketnet op zoek naar de "Strafste Sporter"

  Acht jonge sporttalenten zijn geselecteerd voor de ultieme zoektocht van de Strafste Sporter. De jonge sporters blinken allemaal uit in een sport, maar moeten nu elke week samen met Imke Courtois een andere sport leren kennen. Elke week is er ook een wedstrijd en na 8 weken kennen we de "Strafste Sporter".

  Acht jonge sporters leren acht verschillende sporten

  Vanaf zaterdag staat op Ketnet elke week één sporter en zijn sport centraal. Hij of zij moet samen met een coach de andere talenten zijn of haar sport aanleren, een dag later volgt dan een wedstrijd op punten.

   

  Omdat topsport om veel meer draait dan winnen en verliezen wordt niet enkel gekeken naar het pure resultaat. De jonge sporters moeten leren omgaan met teleurstellingen, krijgen nieuwe impulsen én leren andere sporten.

   

  "Het is een eer om tussen die jonge talenten te staan", zegt Imke Courtois. Hun drive en plezier tijdens het leren van die verschillende sporten is fantastisch om te zien. Ik word nog elke keer door hen verrast."