Geblesseerde Lukaku pas na interlandbreak weer bij Chelsea verwacht

  Romelu Lukaku ligt nog even in de lappenmand.

  De Rode Duivels zullen het in de laatste twee interlands in de WK-kwalificaties, op 13 november thuis tegen Estland en drie dagen later in Wales, meer dan waarschijnlijk zonder Romelu Lukaku moeten stellen. Zijn herstel van een enkelblessure duurt langer dan verwacht.

  Lukaku liep iets meer dan een week geleden in het Champions League-duel tegen Malmö een verstuikte rechterenkel op. De Rode Duivel moest al na 23 minuten van het veld.  Chelsea-coach Thomas Tuchel verwachtte zijn aanvaller "twee matchen" te moeten missen. 

   

  Maar nu lijkt Lukaku heel wat meer wedstrijden aan de zijlijn te moeten blijven. "Ik praat niet graag over deadlines, want verwachtingen brengen altijd een vorm van druk met zich mee", zei Tuchel. 'Romelu heeft echter een nieuw doelwit en dat is pas na de interlandbreak. Daar mikken we op."

   

  Lukaku, die al sinds midden september niet meer kon scoren voor Chelsea, zal waarschijnlijk pas midden november weer inzetbaar zijn. Voor de interlandperiode speelt Chelsea nog tegen Newcastle, Malmö en Burnley.