BEKIJK: kolossale misser van Onuachu en dribbels van bruggenbouwer Selemani

  Het vizier van Paul Onuachu stond niet op scherp.

  Elke maandag serveren we u de leukste of opvallendste video's uit de Jupiler Pro League. Bekijk hier onder meer de kolossale misser van Onuachu en de grote bruggen van Selemani.

  Eenzaam is de spits die niet scoort

  Genk-spits Onuachu scoorde vorig seizoen met de ogen dicht, maar deelt nu in de malaise bij zijn team. Tegen AA Gent jaste hij de bal van dichtbij huizenhoog over, misschien wel de misser van het weekend in de Jupiler Pro League.

  Bruggenbouwer Selemani

  Tegen KV Oostende pakte Kortrijk-speler Faïz Selemani in één actie tot twee keer toe uit met een grote brug. De dribbels van de aanvaller waren veelbelovend, maar werden uiteindelijk wel in de kiem gesmoord door de KVO-defensie.

  Koekoek!

  In dezelfde wedstrijd ging Kortrijk-verdediger Gilles Dewaele even poolshoogte nemen aan de bank. De rechtsback stormde na een mislukte controle op de invallersbank af, maar kon nog nét op tijd afremmen.

  Een duwtje in de rug

  In Anderlecht-Beerschot ging bezoeker Caicedo ook een kijkje nemen in de dug-out. Na een flinke por van Harwood-Bellis plofte de Ecuadoraan ei zo na op de bank van Anderlecht.

  Oefening baart (nog geen) kunst

  In het duel tussen Seraing en Charleroi werd er bij de bezoekers druk overleg gepleegd bij een vrije trap voor de zestien van de thuisploeg. Veel goeie bedoelingen dus, maar het ingestudeerde nummertje bleek nog niet genoeg ingestudeerd. Met knullig balverlies tot gevolg.

  Morioka neemt de benen

  In dezelfde wedstrijd ging het licht even uit bij thuisspeler Cissé. De middenvelder tackelde met beide voeten vooruit, maar kreeg lik op stuk van de lepe Morioka, die de bal door de benen van de Seraing-speler schoof. De wilde tackle van Cissé kwam hem op een standje van de ref te staan.

  Sluwe Vos(sen)

  Scoren lukte niet voor Jelle Vossen in Mechelen, maar de ervaren aanvaller van Zulte Waregem liet zich wel opmerken met een knappe actie, waarbij hij KVM-speler Schoofs helemaal tureluurs dribbelde.