0
0
0
0

Nu ook wangedrag door fans in Eupen: match stilgelegd na aanstekers richting Union-doelman

za 23 oktober 2021 22:38

Fans blijven zich misdragen in het Belgisch voetbal. Na ongeregeldheden in Standard en Seraing moest ook Eupen - Union stilgelegd worden. Fans van de thuisploeg gooiden na de 2-3 aanstekers richting de bezoekende doelman. Scheidsrechter Bram Van Driessche stuurde beide ploegen naar de kleedkamer.

De voorbije week in het Belgische voetbal was er geen om trots op te zijn.

Vorige week zaterdag wierp een supporter van Standard een voetzoeker richting Leuven-doelman Romo, die even niets meer hoorde uit zijn rechteroor.

Na Club Brugge - Manchester City geraakte een Belgische fan van de bezoekers in coma na een aanval op een snelwegparking.

Gisteren moest Seraing - Charleroi stopgezet worden door biergooiende supporters.

En nu was er ook een negatieve noot in Eupen - Union. Tien minuten voor tijd scoorden de bezoekers de 2-3. Enkele fans van de thuisploeg gooiden vervolgens aanstekers naar doelman Anthony Moris, die tegen de grond ging en naar het hoofd greep.

Scheidsrechter Bram Van Driessche stuurde beide ploegen naar de kleedkamer. Na tien minuten werd de partij hervat.