Het spel zit al op de wagen bij LA Lakers na 2e nederlaag op rij

  Anthony Davis en LeBron James konden de Lakers niet aan een zege helpen.

  Het is na twee speelrondes al heibel bij de Los Angeles Lakers: vedettes Dwight Howard en Anthony Davis vlogen elkaar in de haren na hun tweede nederlaag op rij tegen de Phoenix Suns: 115-105.

  De motor van de Lakers sputterde al tijdens de voorbereiding: het verloor zes keer op rij in aanloop naar de competitiestart. Een teken aan de wand, want tegen Phoenix Suns verloor het in het eigen Staples Centers ook zijn tweede NBA-duel.

   

  De Suns, de verliezende finalist van vorig jaar, konden rekenen op Chris Paul en Devin Booker, die samen 45 punten scoorden. LeBron James kon daar 25 punten tegenover zetten, maar dat volstond niet voor de overwinning voor de Lakers.

   

  Dat het grondig fout zit bij de Lakers, bleek uit een opstootje tijdens het duel tussen vedettes Dwight Howard en Anthony Davis. Zij stonden neus aan neus en moesten door hun ploegmaats uit elkaar gehouden worden. 

   

  "Er is geen probleem", suste Howard na afloop de gemoederen. "We hebben het meteen als volwassenen uitgepraat en opgelost. We zijn allebei erg gepassioneerd en wilden deze wedstrijd niet verliezen. Hij is mijn broer, mijn teamgenoot."

  Brooklyn Nets openen hun rekening

  Brooklyn Nets heeft dan weer zijn eerste zege van het nieuwe seizoen geboekt. Na een eerdere nederlaag tegen regerend kampioen Milwaukee Bucks gingen ze met 109-114 winnen in het Wells Fargo Center op bezoek bij Philadelphia 76ers.

   

  Sterspeler Kevin Durant kwam tot een triple-double, met 29 punten, 15 rebounds en 12 assists, maar het was veteraan LaMarcus Aldridge die in het slot het verschil maakte, door in de laatste 5 minuten 9 van de 23 punten voor zijn rekening te nemen. Bij de Sixers flirtte Joel Embiid met de 20 punten (19 punten en 8 rebounds).