Ga naar de inhoud

De wegen van de Red Wolves en bondscoach Arnaud Calbry scheiden

 vr 22 oktober 2021 14:49

De Fransman Arnaud Calbry is niet langer de bondscoach van de Belgische mannenhandbalploeg. De handbalbond zal op korte termijn werk maken van een opvolger.

De 46-jarige Arnaud Calbry kwam in mei 2018 aan het roer van de Red Wolves en combineerde dat met zijn werk bij USDK Dunkerque, waar hij hoofdcoach is. De Fransman zal zich nu volledig focussen op zijn club.

 

"In naam van de Koninklijke Belgische Handbalbond, wil ik Arnaud Calbry bedanken", zegt voorzitter Jean-François Hannosset. 

 

"Hij heeft niet alleen de ploeg en meerdere jonge spelers verder ontwikkeld, maar hij ondersteunde ons ook met advies om onze structuur te verbeteren. Ik wens Arnaud veel succes in de toekomst."

Over 12 dagen spelen de Red Wolves al hun eerste kwalificatiewedstrijd in aanloop naar het WK 2023, dat in Polen en Zweden georganiseerd wordt. Dan zakt Griekenland naar Hasselt af. 4 dagen later volgt de verplaatsing naar Kosovo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.