Solskjaer snoert criticasters Ronaldo de mond: "Hij is fantastisch voor doel"

  Cristiano Ronaldo draaide de rollen nog om.

  Cristiano Ronaldo heeft Manchester United aan een 3-2-overwinning geholpen tegen Atalanta in de Champions League. Manager Ole Gunnar Solskjaer heeft zo weer wat ademruimte en zette de Portugese aanvaller uit de wind. 

  Na een 1 op 9 in de Premier League werden er vraagtekens gesteld bij steraanvaller Cristiano Ronaldo. De Portugees deed aanvallend wel zijn werk, maar zijn mentaliteit en defensieve betrokkenheid werden in twijfel getrokken.

   

  Tegen Atalanta hielp Ronaldo een 0-2-achterstand ombuigen naar een 3-2-overwinning. Solskjaer greep de overwinning meteen aan om de criticasters de mond te snoeren.

   

  "Ronaldo is fantastisch voor doel. Als er iemand kritiek heeft op zijn inzet, moet hij deze match maar eens bekijken. Kijk gewoon hoe hij rondloopt", aldus de manager van United.

   

  "Hij hielp op het einde zelfs verdedigen in het strafschopgebied. Hij deed alles wat een centrumspits zou moeten doen: aanvallen, verdedigen en uiteraard scoren, wat hij beter kan dan de meeste spelers."

   

  Ook Solskjaer kreeg het al hard te verduren dit seizoen. Op de vraag of de spelers zich tegen Atalanta speciaal hadden ingezet voor hem, reageerde hij geprikkeld. "Geef de spelers wat respect. Ze spelen voor Manchester United en weten dat ze de gelukkigste mannen ter wereld zijn."

  Lees ook: