Tomas Soucek van plastische chirurg naar match tegen Genk

  Het zijn heftige tijden voor Tomas Soucek, de middenvelder van West Ham. De Tsjech kreeg zondag in de match tegen Everton studs in zijn gelaat en moest langs bij de plastische chirurg om de match van morgen tegen Genk te halen. Dat gaf zijn coach David Moyes mee op de persconferentie daags voor de match.

  Soucek zou volgens Moyes dus beschikbaar zijn voor de match in Londen. De Tsjech raakte zwaar gewond in zijn gelaat, toen hij de studs van Salomon Rondo in zijn gezicht kreeg: hij had tal van wonden rond zijn ogen, neus en lippen.

  "Het gaat goed met Tomas", zei Moyes. "Hij heeft hechtingen in lip, wang en neus. Hij is langsgegaan bij een plastisch chirurg om de hechtingen van meteen na de match te vervangen."

   

  "Ik denk niet dat zijn letsels van die aard zijn dat ik hem niet zou mogen laten spelen. We moeten alleen bekijken of we hem eventueel wat rust gunnen of niet."

  Met 6 op 6 staat West Ham op kop in Groep H. Genk deelt de 2e plaats met Dinamo Zagreb met 1 zege en 1 verlies. Rapid Wenen telt 0 punten.