Een bezoekje aan de fanshop van Club Brugge: "Sjaalverkoop loopt in de duizenden"

  De fanshop van Club Brugge doet gouden zaken dezer dagen. Zo goed als elke Club-fan wil een aandenken aan de Champions League-matchen tegen PSG, RB Leipzig en Manchester City. Vooral de sjaals zijn een gegeerd goed.

  "Het is schitterende affiche in de Champions League, dus deze sjaal wil ik absoluut als souvenir", zegt een opgetogen fan bij het verlaten van de fanshop.

   

  "Er komen vanavond allemaal vedetten over de vloer, dat is gewoon top. We zijn tevreden dat we mogen komen kijken. We hebben niets te verliezen. Als we een punt halen,  dan is dat al een mirakel."

  Vooral op dagen van de match verkopen we veel sjaals. En zeker als het resultaat goed is, doen de mensen al eens graag een impulsaankoop

  De uitbaatster van de fanshop heeft haar handen vol met het drukken van shirts en het verkopen van sjaals. "Vooral op dagen van de match verkopen we veel sjaals", zegt ze. "En zeker als het resultaat goed is, doen de mensen al eens graag een impulsaankoop."

   

  "Wij focussen vooral op sjaals en thuistruitjes. De sjaals zijn speciaal gedrukt met de datums van de 2 matchen tegen Manchester City erop. Ook de locatie staat er op. Enerzijds Jan Breydel, anderzijds het Etihad Stadium. Dat zijn collectors items. We verkopen er duizenden."

   

  "Maar ook de truitjes doen het goed. De laatste dagen zijn het de truitjes van Izquierdo die hard gaan. We zijn blij dat hij terug is."

  Er zijn speciale sjaals voor elke Champions League-affiche

  Vooral de truitjes van Izquierdo gaan hard