Ga naar de inhoud

Lefevere bindt James Knox langer aan zich: "Extra optie voor klimmersgroep"

Patrick Lefevere heeft opnieuw een renner van zijn ploeg langer aan zich gebonden. De Brit James Knox blijft nog twee seizoenen extra bij Deceuninck - Quick Step. "James belichaamt de Wolfpack-mentaliteit en is een extra optie voor onze klimmersgroep", legt Lefevere uit.

De 25-jarige James Knox draagt sinds 2018 het shirt van de Wolfpack. Hij reed dit seizoen zowel de Giro als de Vuelta uit en hoopt te groeien als ronderenner.

 

"James is iemand die de Wolfpack-mentaliteit belichaamt, hij werkt altijd zo hard voor zijn teamgenoten", zegt Patrick Lefevere in een persbericht. "Hij heeft dit jaar immens werk verzet in de Ardense klassiekers en gaf alles in de Giro en Vuelta." 

 

"We merkten in het verleden dat hij in staat is een goeie klassementsrenner te zijn, dus hij is een extra optie voor onze klimmersgroep. We zijn heel blij hem twee extra seizoenen te houden."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.