Na Murray ook schoenen van Norrie gestolen: "Gelukkig zonder trouwring in"

  Cameron Norrie moest met een gloednieuw paar schoenen spelen.

  Cameron Norrie heeft de finale van Indian Wells moeten spelen met een gloednieuw paar schoenen. Zijn drie ingewerkte paren waren mysterieus verdwenen. Sloeg dezelfde dader toe die ook de schoenen van Andy Murray had gestolen? 

  Andy Murray mocht het onlangs thuis gaan uitleggen: zijn sportschoenen waren verdwenen... met zijn trouwring aan de veters geknoopt. Na een oproep op sociale media kreeg hij zijn schoenen en trouwring (van een eerlijke vinder?) terug en was de huwelijkscrisis bezworen.

   

  Maar de Britse tennisschoenen zijn blijkbaar gegeerd, want ook Cameron Norrie ontdekte net voor de finale van Indian Wells dat er drie paar schoenen waren verdwenen uit zijn locker.

   

  "Ik denk dat de kuisploeg misschien mijn schoenen heeft weggegooid", zei Norrie. "Gelukkig hing er bij mij geen trouwring aan. Die ben ik niet kwijt, dus dat is een bonus", verwees hij naar het voorval met Murray.

   

  Norrie moest de finale aanvatten met een gloednieuw paar schoenen, die nog niet ingelopen waren. "Ik heb overal gezocht, maar ik heb ze niet teruggevonden. Ik weet niet wat mensen tegen de Britten hebben en hun schoenen. Ik heb er wel een aantal keer aan gedacht tijdens de finale, maar uiteindelijk is het goed gekomen."

   

  Norrie won het prestigieuze toernooi van Indian Wells in drie sets tegen de Georgiër Nikoloz Basilasjvili: 3-6, 6-4, 6-1.

  Lees ook: