Ga naar de inhoud

BEKIJK: Jan Breydel davert voor José Izquierdo: "Heel blij om terug te zijn"

Izquierdo amuseerde zich te pletter in Jan Breydel.

Opvallend: niet matchwinnaar Ruud Vormer mocht na de wedstrijd tussen Club Brugge en Kortrijk met de megafoon naar de fans schreeuwen, maar wel José Izquierdo. Jan Breydel kon de comeback van de verloren zoon wel smaken. 

"Izquierdo, Izquierdo!". Al in de 1e helft weergalmde de naam van de Colombiaanse winger al door Jan Breydel. En dan was "Joske" nog maar aan zijn opwarming bezig. 

Uiteindelijk mocht Izquierdo ook in de 79e minuut invallen voor Noa Lang. Na de partij was de 29-jarige speler dan ook dolblij om zijn tweede hoofdstuk bij Club Brugge te kunnen beginnen. "Ik ben heel blij om terug te zijn", lachte hij zijn tanden bloot. 

 

"Hier zijn met al die mensen die mijn naam roepen... Ik zei al dat dit mijn thuis is. Het is een heel emotioneel moment. De liefde die de supporters hebben voor mij is ongelooflijk. Ik apprecieer dat echt. Hun steun is een goede motivatie om verder te werken."

"We hebben goede fysio's. Ze hielpen me echt veel. Bedankt aan iedereen die me heeft omringd. Dit is ook voor hen, want ze hebben hard met me gewerkt."

Aan die terugkeer werkt Izquierdo de klok rond: "Niet enkel hier op de club, maar ook thuis, met voeding... Stap per stap, dag per dag."

 

Clement was ook blij met de interactie tussen fans en winger. "Het is een heel goede jongen, zowel op als naast het veld. We hebben hem de kans gegeven om hier te herstellen en hij heeft daarin al grote stappen gezet."

 

"Ik hoop dat we snel de oude Izquierdo terugzien, maar dat gaat nog wat tijd kosten. Zijn invalbeurt was alvast goed."

IN BEELD: Izquierdo is terug thuis in Jan Breydel

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.