Ga naar de inhoud

Marcus Rashford klaar voor rentree bij United na 3 maanden blessureleed

Rashford speelde niet meer sinds het EK van vorige zomer.

Marcus Rashord is klaar om zijn rentree te maken bij Manchester United. De winger, die niet meer speelde sinds het EK in juli, reist mee met zijn club naar Leicester voor de match van zaterdag in de Premier League. "Hij heeft keihard gewerkt", reageerde coach Ole Gunnar Solskjaer.

De 23-jarige Rashford onderging begin augustus een schouderoperatie en kwam sinds het EK niet meer in actie. De winger ontpopte zich de voorbije seizoenen tot sterkhouder bij United. Hij scoorde vorig seizoen 11 keer in de competitie, het jaar daarvoor 17 keer.

 

"Marcus behoort opnieuw tot de selectie, maar of hij gaat beginnen, kan ik niet zeggen", reageerde een opgetogen Solskjaer. "Hij heeft keihard gewerkt tijdens de interlandperiode. Hij deed een uur mee in een duel achter gesloten deuren, dus hij is er helemaal klaar voor."

 

Verdediger Harry Maguire hervatte vrijdag de training. De aanvoerder liep eind vorige maand een kuitblessure op. United staat momenteel vierde in de Premier League met 14 punten na zeven duels.