Triatleet Marten Van Riel breekt elleboog bij ongeluk met zijn fiets

  Voor Marten Van Riel is het seizoen iets vroeger dan gepland afgelopen. Tijdens een fietstraining in Gerona kwam hij ten val en brak hij zijn elleboog. "Spijtig dat een fantastisch jaar zo moet eindigen."

  2021 was een grand cru voor triatleet Marten Van Riel. Niet alleen waren er de 4e (individueel) en 5e plaats (aflossing) op de Olympische Spelen, maar er was ook nog de vicewereldtitel.

   

  Aan dat alles is nu iets vroeger dan voorzien een einde gekomen, want Van Riel zal de komende weken weinig kunnen doen. "Een domme valpartij met mijn fiets", verklaart hij de reeks (komische) foto's op zijn Instagramaccount.

   

  "Ik veronderstel dat mijn seizoen nu afgelopen is. Het was een fantastisch jaar. Alleen spijtig dat het zo moet eindigen."