Primeur onder Martinez: Duivels verliezen voor het eerst opeenvolgende matchen

  Na een nederlaag volgde altijd een opsteker. Maar dit keer niet... Voor het eerst gingen de Rode Duivels in twee opeenvolgende wedstrijden onderuit in het tijdperk Roberto Martinez.

  Het lijstje verlieswedstrijden onder Roberto Martinez is sowieso beperkt.

   

  Voor vandaag stond de teller op zes stuks. Steevast werden die gevolgd door een positief resultaat. Maar na de opdoffer afgelopen donderdag tegen Frankrijk kwam die er vandaag dus niét tegen Italië.

   

  De laatste keer dat de Rode Duivels twee keer op rij verloren dateert van... de debuutmatch van Roberto Martinez op 1 september 2016. Toen gingen de Belgen met 0-2 onderuit in een oefenduel tegen Spanje, nadat ze enkele maanden eerder met 3-1 uitgeschakeld werden door Wales onder Marc Wilmots.

  Wel opnieuw gescoord

  Charles De Ketelaere voorkwam met zijn eerredder overigens nog een negatieve statistiek. Het was al van de halve finale op het WK 2018 tegen Frankrijk geleden dat onze nationale ploeg niet tot scoren kwam.

  Lees ook: