Claudio Ranieri, de tovenaar van Leicester, is de nieuwe coach van Watford

  Een dag na het ontslag van Xisco Muñoz heeft Watford met Claudio Ranieri al zijn nieuwe trainer voorgesteld. Ranieri is in Engeland vooral bekend van zijn periode bij Leicester, dat hij tegen alle verwachtingen in naar de titel loodste.

  Claudio Ranieri heeft een staat van verdienste om u tegen te zeggen. In Italië was hij coach van zowat alle topclubs en in Spanje won hij onder meer een beker met Valencia.

   

  In Leicester City heeft Ranieri een soort godenstatus, nadat hij de ploeg 5 jaar geleden naar titel wist te leiden. Een later avontuur bij Fulham draaide niet goed uit, maar toch gelooft Watford erin dat de binnenkort 70-jarige Italiaan de club hogerop kan helpen.

   

  Ranieri tekende een contract voor 2 jaar bij de club van Christian Kabasele. Zijn eerste opdracht is meteen een pittige: thuis tegen Liverpool.

  Met deze befaamde Ranieri-uitspraak hintte Watford op de komst van de Italiaan