Laporta: "Ongeacht resultaat tegen Atlético, Koeman blijft onze trainer"

  Joan Laporta blijft pal achter zijn trainer staan.

  Ronald Koeman kan (even) opgelucht ademhalen. De Nederlandse trainer lijkt deze periode op de wip van Barcelona te zitten. Toch ging  Joan Laporta vandaag pal achter zijn trainer staan. "Koeman verdient het om zelf het tij van onze club te keren", vertelde de Barcelona-voorzitter.

  In de Champions League blijft Barcelona puntenloos op de dool. En ook in de competitie degradeerde het zichzelf in een mum van tijd tot middenmotor.

   

  Het gaat dus van kwaad naar erger in Barcelona. De ploeg speelt momenteel met het leven van trainer Ronald Koeman. De Nederlander wordt met de vinger gewezen voor de crisis van de Catalaanse club.

   

  Toch blijft Joan Laporte, de voorzitter van Barcelona, voorlopig pal achter zijn trainer staan: "Koeman verdient het om zelf het tij van onze club te keren. Hij is een fan vanBarcelona en hij is en blijft een legende bij onze fans."

  Ik blijf het vertrouwen in hem behouden. Zelfs als we dit weekend verliezen, blijft Koeman onze coach.

  Joan Laporte, voorzitter Barcelona

  "Hij  besloot ook om ons in een hele moeilijke periode te helpen. Na met hem gesproken te hebben, kan ik zien dat hij vertrouwen blijft hebben in het team. Onze relatie is nog steeds goed."

   

  "Kortom, ook ik blijf het vertrouwen in hem behouden. Zelfs als we dit weekend verliezen, blijft Koeman onze coach."  


  Dat zal als muziek in de oren van de Nederlander klinken. Zijn troepen reizen later vandaag af naar de kampioen van vorig jaar, Atlético Madrid.