Daniel Sturridge mag zich na anderhalf jaar zonder club weer voetballer noemen

  De Australische eersteklasser is verheugd met de komst van Sturridge.

  Daniel Sturridge heeft na anderhalf jaar zonder club onderdak gevonden bij het Australische Perth Glory. De 32-jarige spits verbrak in maart van vorig jaar zijn contract met Trabzonspor na een gokschandaal, waarna een schorsing volgde.

  Daniel Sturridge maakte lang het mooie weer in de Premier League bij Chelsea, Liverpool en Manchester City, maar de afgelopen jaren zat zijn carrière in het slop.

   

  De voormalige spitsbroeder van Luis Suarez trok naar Turkije. Sturridge werd beschuldigd van een gokschandaal en de Engelse voetbalbond legde de 32-jarige een schorsing op van 4 maanden. Het sein voor Sturridge om zijn contract bij Trabzonspor te versnipperen.

   

  Sinds maart 2020 schuimde de Engelse spits doelloos Europese voetbalvelden af. Zo trainde hij bij het Spaanse Real Mallorca om zijn conditie op peil te houden.

   

  Vandaag tekent de ex-international een contract bij het Australische Perth Glory. "Het is een fantastische kans", laat Sturridge weten. "Ik ga mijn beste beentje voorzetten om elke wedstrijd te winnen."

  Lees ook: