BEKIJK: Briljante marketing? Spanje maakt Final 4-selectie via FIFA 22 bekend

  Enrique nam onder anderen Sergio Busquets op in zijn Ultimate Team.

  Enriques Fifa Ultimate Team. De Spanjaarden zijn mee met de hype. Voor de bekendmaking van hun selectie voor de Final Four van de Nations League gebruikte Luis Enrique spelerskaarten van het gloednieuwe FIFA 22-spel. Zo is te zien dat het 17-jarige Barcelona-talent Gavi de surprise van de chef is tegen onder meer Italië.

  Een walk-out in de Spaanse selectie?

   

  Jawel, Pablo Gavi is het witte konijn van Luis Enrique.

   

  De Spaanse bondscoach heeft de 17-jarige middenvelder Gavi van FC Barcelona opgeroepen voor de finaleronde van de Nations League. 

   

  Het talent uit de Catalaanse jeugdopleiding krijgt dit seizoen heel wat speeltijd van trainer Ronald Koeman. Na vier wedstrijden in La Liga en twee invalbeurten in de Champions League mag Gavi zich al melden bij de nationale ploeg.

   

  Spanje speelt volgende week woensdag in Milaan tegen Europees kampioen Italië in de halve finales van de Nations League. Een dag later staan de Rode Duivels en wereldkampioen Frankrijk tegenover elkaar in Turijn. 

   

  De winnaars spelen op 10 oktober in de finale, de verliezers duelleren die dag om de derde plaats. 

  Bekijk de bekendmaking hier: