Bos van Wallers is onder handen genomen: oerwoud aan onkruid is verdwenen

  Het Bos van Wallers 3 weken geleden (links) versus het Bos van Wallers vandaag (rechts).

  Het onkruid lijkt zondag dan toch geen extra rol te spelen in Parijs-Roubaix. Enkele weken geleden waren heel wat kasseistroken overwoekerd door wilde begroeiing. Maar uit recente foto's blijkt dat de groendienst goed werk heeft geleverd in het Bos van Wallers.

  De stenen liggen er momenteel wel glad bij door de regen. De komende dagen en ook zondag wordt nog extra regen voorspeld.

   

  We lijken dus af te stevenen op de eerste natte editie van Parijs-Roubaix sinds 2002. Toen maakte de wielerwereld kennis met de piepjonge Tom Boonen, die 3e eindigde na Johan Museeuw en Steffen Wesemann.

  Zo zag het Bos van Wallers er 3 weken geleden uit

  Zo ziet het Bos van Wallers er nu uit

  Retro 2002: Museeuw wint natte Parijs-Roubaix, Boonen is 3e