Zo neemt Balotelli wraak op de man die hem 8 jaar geleden hersenloos noemde

  Met het geheugen van Mario Balotelli is alvast niks mis.

  Mario Balotelli heeft nog eens van zich laten spreken. In de Turkse competitie scoorde de Italiaan tegen Besiktas en bij het vieren van zijn doelpunt bleek dat hij nog een eitje te pellen had met Besiktas-trainer Sergen Yalcin.

  Besiktas, met Michy Batshuayi, leek tegen Adana Demirspor af te stevenen op een eenvoudige overwinning, na goals van Montero, Dias en Yilmaz. Maar in het laatste halfuur sleepten de bezoekers met 3 doelpunten nog een punt uit het vuur.

  De 3-2 werd gemaakt door Mario Balotelli en die besloot zijn goal op een opmerkelijke manier te vieren. De Italiaan ging voor Besiktas-trainer Sergen Yalcin staan en tikte met zijn vingers tegen zijn hoofd.

  Niet toevallig, want de Turk had Balotelli 8 jaar geleden hersenloos genoemd, nadat de aanvaller in een oefenmatch twee jaar eerder een grote kans verkwanseld had door met een hakje te willen scoren. En dat was Balotelli dinsdagavond duidelijk nog niet vergeten.

  De viering was wel degelijk bewust: Balotelli deelt ook op Instagram

  Het fameuze hakje van Balotelli waar Yalcin het destijds over had: