Union maakt een abrupt einde aan het bekeravontuur van Lebbeke

di 21 september 2021 22:34

Union heeft zich met de vingers in de neus geplaatst voor de 1/16e finales van de Beker van België. De huidige nummer 2 in de Jupiler Pro League was een maatje te groot voor derdenationaler Lebbeke.

Ondanks de 7-0-eindstand kon Lebbeke aanvankelijk goed standhouden tegen Union. De bezoekers haalden de rust met een 1-0-achterstand, na een doelpunt van de Japanner Kaoru Mitoma.

In de 2e helft brak het verweer van Lebbeke, dat uiteindelijk nog een flinke nederlaag kreeg aangesmeerd. Burgess, Avenatti en een owngoal van de bezoekers zorgden nog voor het uur voor 4-0. In het slotkwartier dikten Undav, Amani en Teuma nog verder aan.