Ga naar de inhoud

Messi mist wedstrijd tegen Metz door knieblessure

Het was één van de redenen achter de veelbesproken wissel. Lionel Messi kreeg tegen Lyon een tik tegen de knie en mist daardoor de wedstrijd tegen Metz van woensdag. De club zal over 2 dagen een nieuwe evaluatie maken. 

Messi bleef daags na het duel tegen Lyon al binnen om zijn knie te laten verzorgen. Een kwartier voor affluiten had de superster een tik geïncasseerd - Pochettino besloot mede daarom dat het beter was om de Argentijn naar de kant te halen. Al was dat duidelijk tegen zijn zin.

 

De Argentijnse coach verdedigde op een persmoment vanmiddag nogmaals zijn beslissing. "We zagen tijdens de wedstrijd dat hij naar zijn knie greep. Daarom maakten we deze keuze. We waren tevreden met zijn optreden. Hij scoorde niet, maar hij speelde goed. Alleen staan de spelers en hun gezondheid bij mij op één."

Dit weekend treft PSG voor eigen publiek Montpellier. Volgende week wacht de topper tegen Manchester City in de Champions League.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.