Ga naar de inhoud

Otto-Jan en Elodie kennen hun richttijd: 39,4 en 35 km/u. Vandaag volgt de ontknoping

 di 21 september 2021 09:44

Beter doen dan de laatste op het WK tijdrijden, dat was de grote doelstelling van Otto-Jan Ham en Elodie Ouedraogo voor het programma "De tijd van ons leven". De richttijden zijn intussen gekend bij zowel mannen als vrouwen. Of het hen gelukt is, verneemt u vanavond om 22.50u op Eén. 

Otto-Jan Ham versus Christopher Symonds: sneller dan 39,4 km/u?

Otto-Jan Ham en Elodie Ouedraogo reden zaterdag al hun eigen WK-tijdrit, maar hun resultaat wordt nog even geheim gehouden. Maar een gokje wagen kunt u wel al, want intussen hebben ook de profs hun tijdrit gereden. Daarmee kennen de BV's meteen hun richttijd. 

 

Bij de mannen eindigde de Ghanees Christopher Symonds als allerlaatste. Hij deed er 18 minuten langer over dan Filippo Ganna en kwam aan een gemiddelde van 39,4 km/u

Elodie Ouedraogo versus Jan Asma: sneller dan 35 km/u?

Bij de vrouwen komt de tegenstand voor Elodie Ouedraogo uit Pakistan. Jan Asma moest bijna 16 minuten prijsgeven op Ellen Van Dijk en haalde een gemiddelde van 35 km/u. Spannend. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Qualifio). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Lees ook: