Klaarkomen of klaarstomen? Wel of niet over de lijn? Courtois of Mignolet?

  John van den Brom beseft meteen dat hij zich versproken heeft.

  Een slip of the tongue van John van den Brom, een verontwaardigde OHL-supporter en plagende Charleroi-supporters. Kijk hier naar de opvallende beelden van speeldag 8 in de Jupiler Pro League.

  Genk-coach Van den Brom verspreekt zich na de derby

  Na winst op het terrein van STVV (1-2) laat John van de Brom zich betrappen op een slip of the tongue. De coach van Genk wil klaarstomen zeggen, maar het wordt iets pikanter.

  Volgens deze OHL-supporter was de bal niet over de lijn

  In de derby tussen KV Mechelen en OH Leuven (2-0) laat Casper De Norre de bal over de zijlijn springen. Of niet? Een OHL-fan is het alvast niet eens met de wedstrijdleiding.

  Charleroi-supporters zingen "Thibaut Courtois" naar onklopbare Mignolet

  Club Brugge is zaterdagavond op het nippertje gaan winnen in Charleroi (0-1). Simon Mignolet keepte een sterke wedstrijd. Na het slotsignaal zongen de fans van de thuisploeg luidkeels: "Thibaut Courtois!"

   

  Een erkenning of een plaagstoot? U mag kiezen.

  Nainggolan is boos na de misser van Fischer

  In Antwerp - Seraing (2-1) heeft Fischer geen oog voor de vrijstaande Nainggolan. Tot grote frustratie van de voormalige Rode Duivel.

  Zinédine Coulibaly

  De actie van het weekend komt op naam van Ismaila Coulibaly te staan. De middenvelder van Beerschot pakt in Oostende (3-1) uit met een prima uitvoering van de Zidane-dribbel. Helaas voor de club levert de actie geen broodnodige punten. Beerschot staat troosteloos laatste in de Jupiler Pro League.

  opvallende acties in de jupiler pro league