Tegenvaller voor Evenepoel: hij verliest zijn drinkbus en beseft dat pas even later

    Een onverwachte domper voor Remco Evenepoel. Met nog iets meer dan 24 kilometer te gaan viel zijn drinkbus uit de bidonhouder. Evenepoel besefte dat zelf pas enkele honderden meter later, toen hij tevergeefs naar zijn drinkbus greep. Bekijk hieronder de opvallende beelden.

    Het moment waarop Evenepoel zijn drinkbus verliest

    Het moment waarop Evenepoel beseft dat zijn drinkbus weg is

    Bij deze relatief warme temperaturen is het verlies van zijn bidon een flinke streep door de rekening voor Evenepoel. Kon de renner dan geen bidon uit de volgwagen krijgen? Volgens het reglement is dat niet mogelijk, want "de volgwagen moet minstens 10 meter achter de renner rijden, mag hem nooit voorbijrijden noch op zijn hoogte komen."

    Lees ook: