Ondertussen in Amerika: naakte fietsers, Sweet Caroline en een stevige tackle

  Wijlen Kobe Bryant kijk toe tijdens World Naked Bike Ride in Los Angeles.

  Met het WK wielrennen begint in ons land vandaag een groot wielerfeest. In de Verenigde Staten hebben ze gisteren World Naked Bike Ride gevierd. Nog in Amerika: 110.000 sportfans die Sweet Caroline zingen en een stevige tackle op het footballterrein.

  World Naked Bike Ride

  Het is een evenement als een ander. In de straten van Los Angeles was het gisteren tijd voor World Naked Bike Ride. Tientallen fietsers reden naakt door de buurt van het Staples Center, de thuishaven van de Los Angeles Lakers.

  109.958 footballfans zingen Sweet Caroline

  Sweet Caroline is niet alleen een hit in de veldrittent. Ook in de Amerikaanse footballstadions zingen ze de klassieker van Neil Diamond graag mee. In het Beaver Stadium veerden bijna 110.000 toeschouwers op toen de song door de installatie galmde.

  De tackle van het weekend

  In een ander footballstadion haalde verdediger JL Skinner (Boise State Bronco) verwoestend uit. Hij katapulteerde zijn tegenstander uit Oklahoma spectaculair de lucht in.