Van Aert en Evenepoel bezorgen jonge fan dag van zijn leven: "Hopelijk brengt het ons geluk"

  Wout van Aert en Remco Evenepoel hebben het hart op de juiste plaats. De Belgische speerpunten van de WK-selectie lieten de droom van een jongetje met een beperking in vervulling gaan. Superfan Noah mocht onder meer zijn grote idool Van Aert interviewen. "Welke koers ik het liefste nog wil winnen? Doe dan maar het WK van komende week."

  Het zijn hartverwarmende beelden.

   

  Aan Hotel Weinebrugge in Brugge stond de jonge Noah, samen met zijn broertje, te popelen om zijn wielerhelden te ontmoeten. Via Make-A-Wish kon hij kennismaken met Remco Evenepoel en Wout van Aert, vooraleer ze begonnen aan de verkenning van de tijdrit.


  Evenepoel zette met een brede glimlach zijn handtekening, sloeg een praatje en poseerde voor enkele foto's met Noah. Die had ook nog een cadeautje mee voor Evenepoel. "Daar ga ik mee slapen de komende dagen. Hopelijk brengt het ons geluk", grijnsde de renner dankbaar.

  Naast Van Aert ontmoette Noah ook Evenepoel

   Van Aert werd zelfs aan een heus interview onderworpen door Noah. Zijn mooiste overwinning? "Milaan-Sanremo." En welke koers hij het liefste nog zou winnen? "Doe dan maar het WK van komende week", lachte van Aert.
  En tot slot: of hij zou willen dat ook zoontje Georges later zou koersen. "Eigenlijk liever niet, maar we zullen dat niet kunnen kiezen, denk ik."

  Noah had ook voor de Belgische kopman nog enkele cadeautjes. Onder meer een tekening, geschenkjes voor vrouw Sarah en zoontje Georges én ook wat lekkers voor de verjaardag van Van Aert (eergisteren 27). "Maar daarmee ga ik toch wachten tot na het weekend." Uiteraard kreeg Noah ook iets terug: een gesigneerd shirt van Van Aert.

  Bekijk hieronder enkele foto's van de ontmoeting