Ronaldo raakt steward op hoofd: eind goed, al goed met een shirt erbovenop

  Het is altijd oppassen geblazen als Ronaldo op doel trapt: dan hangt er een doelpunt in de lucht. Maar gisteren in Bern raakte de Portugese aanvaller van Manchester United iets anders. Bij de opwarming voor het Champions League-duel tegen Young Boys belandde een bal van Ronaldo hard op het hoofd van een vrouwelijke steward.

  De vrouw ging tegen de vlakte en had hulp nodig van andere stewards. Ook een schuldbewuste Ronaldo was er als de kippen bij en bekommerde zich om de vrouw.

   

  Het ging snel weer goed met de vrouw én met Ronaldo, want die opende al snel de score in Zwitserland. De match eindigde evenwel dramatisch voor Manchester United, met een rode kaart en nog een late nederlaag.

   

  Balen voor Ronaldo en co., maar de Portugees was de steward niet vergeten en hij maakte het helemaal goed met zijn wedstrijdshirt. De steward was in de zevende hemel, die buil verdwijnt wel, maar Ronaldo zal altijd in haar hart zitten. 

  Lees ook: