Tom Boonen geeft Vangramberen wielerles in nieuwe reeks Wereldrecord

    Maarten Vangramberen werkt op dit moment hard aan een nieuwe reeks van Wereldrecord. Zo trok de Sporza-reporter donderdag naar het Bos van Wallers in het noorden van Frankrijk. Hij deed dat samen met Tom Boonen, die hem alles bijbracht over het rijden op kasseien. 

    In Wereldrecord ontleedde Maarten Vangramberen de voorbije seizoenen verschillende grote wereldrecords. Hij sprak met experten over alle details van een topprestatie. 

     

    Dit seizoen ligt de focus op Belgen die topprestaties leverden. Zo zal het niet alleen gaan over Tom Boonen en de kasseien, maar bijvoorbeeld ook over Jean-Michel Saive en zijn knalprestaties in het tafeltennis. 

    Een reeks om naar uit te kijken dus in het voorjaar van 2022.