Ngonge, Danjuma en Giroud maken 1e treffer voor nieuwe club, Casemiro vloert de ref

  Cyril Ngonge was trefzeker voor Groningen.

  Wat hebben Cyril Ngonge, Arnaut Danjuma en Olivier Giroud met elkaar gemeen? Alle 3 maakten ze afgelopen weekend hun eerste treffer voor hun nieuwe club. Dat en nog heel wat ander lekkers viel er te noteren op de buitenlandse voetbalvelden. 

  Ngonge schiet 2 keer raak, fraaie actie Vertessen

  Cyril Ngonge heeft een productief weekend achter de rug. Onze 21-jarige landgenoot scoorde in 3 minuten tijd 2 keer voor Groningen op het veld van PSV. De bezoekers stonden zo even 1-2 voor, maar gingen in Eindhoven alsnog met 5-2 de boot in. Onder meer na een knappe actie van Yorbe Vertessen die de bal mooi liet lopen voor Zahavi. 

  Ex-Bruggeling scoort tegen Atlético

  In een niet al te ver verleden maakte Arnaut Danjuma op de flank het mooie weer bij Club Brugge. Nu waagt de Nederlandse winger zich aan een Spaans avontuur dat goed van start is gegaan. Danjuma maakte afgelopen weekend namelijk zijn 1e treffer voor Villarreal en dat tegen Atlético Madrid. Het leverde de "Gele Duikboot" een punt op tegen de Spaanse landskampioen.

  Giroud maakt zijn eerste treffers voor Milan

  Olivier Giroud is het scoren nog niet verleerd. De Franse spits maakte tegen Cagliari zijn eerste 2 treffers voor zijn nieuwe club AC Milan. Eerst krulde hij het leer fraai in het zijnet om nadien een strafschop binnen te knallen. De 1e van vele doelpunten?

  Depay weer de redder van Barcelona

  Memphis Depay maakt voorlopig het mooie weer bij Barcelona. Vorige week sleepte hij met een doelpunt nog een punt uit de brand tegen Athletic de Bilbao, het afgelopen weekend deed hij dat kunstje nog eens over. Tegen Getafe maakte de Nederlander de winnende treffer. 

  Rangers haalt het in "Old Firm"

  In Schotland was het reikhalzend uitkijken naar de "Old Firm": Rangers tegen Celtic. En dat nog eens voor een volgepakt Ibrox Stadium. De fans zagen hoe Filip Helander het stadion in de 66e minuut in lichterlaaie zette door een hoekschop in doel te koppen. Het was meteen ook het enige doelpunt in de partij.

  Casemiro vloert de scheidsrechter

  Grappig moment in Real Betis - Real Madrid. Casemiro zette in de 2e helft een tackle in, maar vloerde daarbij ook scheidsrechter Hernandez Hernandez. Beide heren konden er smakelijk om lachen en schudden elkaar ook de hand.

  Lees ook: