Ga naar de inhoud

De Tourminator is back: Peter Sagan viert zijn rentree in de Benelux Tour

 za 28 augustus 2021 11:25
Kijk eens wie we daar hebben: Sagan komt maandag al onze richting uit.

Wachten tot het EK in Trentino om Peter Sagan in actie te zien? Neen, Sagan viert zijn rentree al in de Benelux Tour. De Slovaak was even buiten strijd na zijn knieblessure in de Ronde van Frankrijk, maar zal maandag zijn benen al een eerste keer opwarmen voor het WK. 

De Tourminator is back. De Slovaakse drievoudige wereldkampioen Peter Sagan is hersteld van zijn knieblessure die hem begin juli tot opgave dwong in de Ronde van Frankrijk.

 

Sagan, die na een ingreep aan zijn knie onder meer de Olympische Spelen in Tokio miste, zal maandag in de Benelux Tour weer in het peloton rondmalen. Vorige week werd het EK op 12 september als zijn rentree gemeld.

Hij zal volgende week bijgestaan worden door zijn landgenoot Erik Baska, zijn broer Juraj, de Pool Maciej Bodnar, de Nederlander Wilco Kelderman, de Italiaan Daniel Oss en de Oostenrijker Lukas Pöstlberger.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lees ook: