Goed nieuws voor Barcelona: Ansu Fati staat opnieuw op het trainingsveld

    Ansu Fati traint weer met de groep.

    FC Barcelona kan binnenkort opnieuw een beroep doen op goudhaantje Ansu Fati. De 18-jarige aanvaller is bijna weer fit na een zware knieblessure.

    Ansu Fati liep op 7 november 2020 een scheur op in de meniscus van zijn linkerknie in de competitiewedstrijd tegen Betis. De piepjonge aanvaller ging onder het mes en werkte sindsdien aan zijn rentree. Vandaag heeft Fati voor het eerst opnieuw met de groep getraind.

     

    Nu Barcelona voort moet zonder Lionel Messi zal trainer Ronald Koeman een fitte Ansu Fati zeker kunnen gebruiken. Wanneer hij opnieuw wedstrijdfit is, staat nog niet vast. Barcelona zegt op zijn website dat Fati in zijn herstelproces de komende tijd individuele trainingen zal afwisselen met groepsessies.